Δεμένη Κόκκινη Κλωστή – Απολογισμός

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ειδική προβολή της ταινίας «Δεμένη Κόκκινη Κλωστή» ήταν επιτυχημένη. Οι δύο επίτιμοι καλεσμένοι μας – ο σκηνοθέτης της ταινίας Κώστας Χαραλάμπους και 0 ηθοποιός Ανέστης Βλάχος – μας συνάντησαν στον χώρο μας περίπου στις 19:30 και η προβολή άρχισε στις 21:00.
Στην διάρκεια αυτής της μιάμισης ώρας, είπαμε πολλά, και με τους δύο.Για την σημερινή κατάσταση εν γένει, για την θέση του κινηματογράφου στην σημερινή Ελλάδα γενικά και στην επαρχία ειδικότερα, για τις ζωές μας, για το παρελθόν μας (στο σημείο αυτό ο Ανέστης Βλάχος με χαρά μοιράστηκε κάποιες προσωπικές του αναμνήσεις από την χρυσή εκείνη εποχή της Εβδομης Τέχνης).
Σαν άνθρωποι, ακριβώς όπως τους περιμέναμε. Ανοιχτοί στον διάλογο, ευχάριστοι και οι δύο στην παρέα, άνετοι και φιλικοί. Μετά την προβολή, και ένα απλό γεύμα που ακολούθησε στο εστιατόριο «Ελιά», αποχωρήσαμε με την ευχή να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας.
Απο την πλευρά μας, είναι σίγουρο πως θα το επιδιώξουμε στο μέλλον. Τους ευχαριστούμε και τους δύο για τον χρόνο που μας διέθεσαν και τους ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα σε ένα δύσκολο, ασαφές αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον.

ΔΚΚ_8 ΔΚΚ_9 ΔΚΚ_7 ΔΚΚ_6 ΔΚΚ_5 ΔΚΚ_4 ΔΚΚ_3 ΔΚΚ_1

Περί Κινηματογραφική Λέσχη Αταλάντης
Το blog της Κινηματογραφικής Λέσχης Αταλάντης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: